tirsdag 3. juni 2014

Marikåpe...skjønnheten selv



Marikåpe er en staude som vokser seg stor og flott, og den sprer seg. Den er kjent for å være ekstra flott etter regn, når regndråpene ligger som perler på de store, flotte bladene. Dette er en staude som er lett å ha for både ferske hageeiere og dem som har holdt på en stund.




I dag blomstrer den andre jasminen, den er nydelig, og en liten rododendron jeg kjøpte i fjor. Dessuten er den rosa klokkebusken full av blomster nå og på sitt absolutt vakreste. Jeg laget derfor et kollasj til, med litt av det som blomstrer.

 Denne stauden med de korallfargede blomstene, som er i potentillafamilien, er bare nydelig. Måtte bare vise den, dette er en ung plante, men når den vokser seg til blir den fantastisk. En lav, putelignende plante. Ett tips bare...for den som skal anlegge hage!



Da er det vel bare å sette i gang, kose seg i hagen, dele erfaringer og tips, rusle rundt og lukte. I dag er det en aldeles nydelig luft ute. Det er grått og overskyet, men det har regnet, bare deilig sommerregn, og den luften som er i hagen i dag skulle jeg gjerne overført til bloggen. For den er bare skjønn. Til alle mine lesere; ønsker dere fine dager!




3 kommentarer:

  1. Enig med deg - marikåpe er flott, og snart blomstrer den hos oss også.

    SvarSlett
  2. Fantastisk!!...dette var godis for øynene Unn!...takk for du deler med oss:))

    SvarSlett
  3. Hei igjen Unn:)
    Har tenkt på...har du epla-butikken din ennå?

    SvarSlett