torsdag 16. juni 2011

Roser, herlig herlig


Dette er roser fra hagen min i 2010, la oss håpe at fjorårets roser kommer tilbake etter vinterens strabaser med mye snø og kulde.
Jeg ønsker meg et godt roseår! Så langt ser det ut til at de er på vei...






4 kommentarer:

  1. Vakre roser!! AUSTIN-ROSER, IKKE SANT? VI HADDE ET GODT ROSE-ÅR I FJOR, SÅ ER JEG ER SPENT PÅ HVORDAN DET BLIR I ÅR. Jeg måtte klippe ned alle rosene på campen, så det tar litt tid før de er klare for å blomstre der. her hjemme har Theres Bugnet blomstret en stund allerede. Vakker som bare det!!! Klemz Grethe

    SvarSlett
  2. Ja her i år overrasket rosebuskene meg skikkelig ved at de tørre kvistene likevel har fått mange kraftige skudd og "busket" seg til som bare det. Masse knopper. Ingen lus. Men klatrerosene mine er det værre med, den ene er død. Hva for slag er de to nederste rosene, og dufter de? De var så nydelige...litt sånn romantisk nostalgisk over dem:)

    SvarSlett
  3. Så vakkert!
    Jeg bare ELSKER roser!!
    Nå er det bare å glede seg over blomstringen fremover:o)

    Heleneklem

    SvarSlett
  4. Nydelige blomster :) Skulle ønske jeg hadde grønne fingre, men den gang ei. Derfor er det stein i hagen min ;)

    Men jeg har et lite ønske, jeg lurer på om du kan åpne så man kan skrive eget navn og url i kommentarfeltet. Jeg får ikke logget meg inn med bloggen min nå. Jeg vil også være med på konkurransen din, men får ikke gjort det nå som det er for få alternativ på kommentarene!

    Hilsen missM
    Hverdagseventyr (www.loosethreads.blogg.no)
    Den linken som kommer på navnet mitt nå er bare en "tulleblogg"

    SvarSlett